PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 10 i 11 d’abril – Nevada maca al vessant nord i més ruixats a la resta!

Gairebé tot febrer i març amb ambient primaveral, màniga curta i muntanyes pelades de neu i ara ambient més aviat de final d’hivern, amb precipitacions de neu a cotes baixes i ambient fred!

La nevada de demà dimecres i dijous serà moderada al vessant nord del Pirineu i a la resta continuarem amb ruixats especialment durant les tardes. Continuem sumant! Cap de setmana de solet i setmana santa que pinta amb temps dinàmic i canviant.

Dimecres 10: Començarà la jornada tranquil·la, després dels ruixats i tempestes de les últimes hores. Algunes boires enganxades a la muntanya de la pluja de les darreres hores.
A mesura que avanci el matí, les nuvolades tornaran a disparar-se, i els ruixats i les tempestes tornaran especialment al Prepirineu! A la tarda Pallars Jussà, sud de l’Alt Urgell, Solsonès, Berguedà i Ripollès podrà ploure fort, amb calamarsa i amb neu a uns 1400m.
A la resta del Pirineu alguns ruixats possibles, especialment al vessant nord, i menys probables al Pirineu axial.

Dijous 11: Tornarem a tenir un matí molt tranquil, amb domini del sol a gran part del Pirineu tret del vessant nord, on estarà cobert al matí amb alguns ruixats de neu, que es faran més abundants al migdia. Entre la tarda i la matinada de divendres nevarà amb ganes en aquesta zona i arribarà més feble a la resta del Pirineu. A la resta del Pirineu i Prepirineu el temps serà força estable. Vent del nord moderat, amb ratxes fortes a alta muntanya.

Tendència pels pròxims dies: Divendres estable, dissabte també força estable amb algun ruixat de tarda al Ripollès i diumenge després d’un matí de sol, retorn dels ruixats i tronades! 
Setmana Santa que vindrà marcada per la variabilitat! Falten massa dies, però ara per ara sembla que tindrem una primera tongadeta de ruixats entre dilluns i dimarts i una de més destacable entre dijous i divendres.. La resta temps molt més tranquil! En tot cas, ho anirem seguint!

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »