PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 15 i 16 d’abril – Previsió Setmana Santa agafada amb pinces!

Si els mapes de fa uns dies ens donaven els festius de Setmana Santa passats per aigua, els últims mapes ens donen que la borrasca de llevant es quedaria uns km més al sud i portaria un temporal de pluja al país Valencià i costa sud de Catalunya i molta més bonança al Pirineu!

Així doncs, a seguir les previsions, que de moment ens indica l’arribada d’un front entre la nit de demà i bona part de dimarts i una posterior estabilització!

Dilluns 15: Durant el matí encara tindrem moltes clarianes a la majoria del Pirineu i amb el pas de les hores els núvols es faran més densos i a la tarda arribaran els primers ruixats, que s’estendran de cara al vespre a tot el Pirineu, i podrà ploure ben maco durant la nit i matinada de dimarts a tot el Pirineu i Prepirineu, amb registres que podran voltar els 30mm als punts amb més pluja (Ribagorça i Pallars). 

La cota de neu alta, molt alta, uns 2800m al migdia, baixant a la nit als 1700m, i la temperatura ben enfilada fins entrada la nit! 

Dimarts 16: Jornada inestable, amb matí amb núvols i clarianes i algunes ruixats dispersos, que s’aniran fent més protagonistes amb el pas de les hores! A la tarda els ruixats i tronades seran força extensos, especialment en zones del Prepirineu!
Cota de neu entorn dels 1800m.

Tendència SETMANA SANTA:

Dimecres i bona part de dijous amb domini del sol i algunes nuvolades sense precipitacions. Pujada forta de la temperatura!

Divendres els ruixats i algunes tronades es podrien presentar a molts indrets del Pirineu, tot i que sembla que no serà una jornada passada per la pluja!

Cap de setmana i dilluns de Pasqua amb temps novament més estable! Ara per ara sembla que la llevantada quedaria ancorada al País Valencià i no afectaria el Pirineu Català! En tot cas les previsions a la primavera canvien molt, i serà millor que anem seguint la previsió dia a dia!

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »