PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió SETMANA SANTA 2019 – La llevantada ens fa la cobra!

Situacions de les xungues per predir! En tot cas, sembla que es va confirmant el darrer pronòstic que vam fer, on finalment la borrasca ens afecta de resquitllada durant la tarda de dijous i primeres hores de divendres, i ens deixarà un temps força tranquil gran part dels dies festius de Setmana Santa!

Tot sembla indicar que el plat fort marxa al País Valencià on plourà fort, i al Pirineu tindrem un temps força variable i amb alguns ruixats entre diumenge i dilluns, però ara per ara, amb temps que ens deixarà gaudir i força de les activitats a l’aire lliure!

Anem a detallar la previsió dia a dia!

Dimecres 17: Cap complicació del temps per aquest dia, amb força núvols però sense precipitacions. Ambient més càlid que dimarts. Vent del Sw moderat a la tarda, especialment en zones altes.

Dijous 18: ARA PER ARA sembla que tindrem una jornada força tapadota, amb poques estones de sol i fins i tot amb ruixats ja durant el matí al Pirineu occidental. Pallars, Ribagorça i Alt Urgell. Treva entre migdia i tarda, per tornar al vespre i nit més ruixats que s’escamparan per tot el Pirineu! És a dir, no ens afectaran les pluges abundants! Puja i de valent la temperatura i la cota de neu! 2800m al matí, 2200 a la nit. 

Caldrà confirmar en la propera previsió! 

Divendres 19: Pluges durant la matinada, en conjunt febles i més moderades cap a la Ribagorça. Al llarg del matí les clarianes es faran més present des de les comarques gironines cap a les lleidatanes, i les pluges aniran desapareixent. Tarda amb moltes més clarianes i sense pluges. Cota de neu entorn dels 2000m. Vent de llevant fortet. Poc fred. 

Dissabte 20: Nova jornada amb força núvols, algunes clarianes de tarda però sense precipitacions. La temperatura serà alta, ambient de primavera. Vent perdent força.

Diumenge 21: Després d’un matí amb moltes clarianes, durant la tarda creixeran nuvolades que portaran ruixats i tempestes a moltes zones del Pirineu. Cota de neu uns 2000m.

Dilluns 22: La inestabilitat serà més present des del matí, i tindrem força nuvolades que portaran alguns ruixats ja al matí en algunes zones, que s’estendran i intensificaran a la tarda a qualsevol indret. Cota de neu baixant als 1700m.

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »