PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

ACTUALITZACIÓ Previsió SETMANA SANTA 2019 – Cap de setmana més inestable!

Sí, finalment la borrasca ens ha fet la cobra i ha passat de llarg del Pirineu! En tot cas la inestabilitat durant el cap de setmana serà més accentuada (no parlem d’un episodi de pluges general!) però tindrem més estones de ruixats especialment entre diumenge i dilluns!

De moment divendres i dissabte de bon aprofitar per fer activitats a l’aire lliure al Pirineu!

Anem a detallar la previsió dia a dia!

Divendres 19: 4 gotes durant la matinada, més probables cap a la Ribagorça. Al llarg del matí les clarianes es faran més present des de les comarques gironines cap a les lleidatanes i el sol es farà més present la resta del dia. Cota de neu entorn dels 2000m. Vent de llevant fortet. Poc fred. 

Dissabte 20: Nova jornada amb força núvols, a més nuvolades de tarda que podran començar a donar alguns ruixats a la Ribagorça, Aran i Pallars i que ja a la nit, podran arribar a molts indrets del Pirineu! La temperatura serà alta, ambient de primavera. Vent perdent força. Neu dels 2400m baixant als 1800m.

Diumenge 21: Jornada variable. Moltes nuvolades, boires enganxades a muntanya i alguns ruixats al matí, més probables a la tarda. EN definitiva, cel cobert i estones amb ruixats, no una jornada passada per la pluja. Cota de neu uns 1800m.

Dilluns 22: La inestabilitat serà present des del matí, i tindrem força nuvolades que portaran alguns ruixats ja al matí en algunes zones, que s’estendran a la tarda a qualsevol indret. Cota de neu entorn dels 1900m.

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »