ALPÍ

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió esquí alpí del Setmana Santa 2019 – Temps primaveral!

MeteoPirinencs! Tot i que a principis de primavera semblava impossible que les estacions poguessin arribar a Setmana Santa, les darreres nevades permeten que les estacions de FGC de La Molina, Vallter i Port Ainé, obrin les seves portes els pròxims dies, amb un temps que finalment serà més estable del que indicaven els mapes els darrers dies!

Divendres 19: Tot i que els núvols seran presents durant el matí, la jornada serà estable i sense precipitacions! Vent fort de llevant. 

Dissabte 20: Matí amb força clarianes, tot i que durant la tarda els núvols es faran més abundants i arribaran alguns ruixats al final del dia, amb una cota de neu entorn dels 1800m. Vent de llevant més moderat.

Diumenge 21: Durant la matinada tindrem alguns ruixats, que aniran desapareixent amb el pas de les hores. Resta de la jornada inestable, amb nuvolades però poques precipitacions. Cota de neu uns 1700m.

Consulta el comunicat de neu de Vallter 2000

ESTACIÓ TANCADA

Oberts serveis turístics de la vall!

Consulta el comunicat de neu de Vall de Núria

Divendres 19: Matí amb força núvols i més clarianes a la tarda. No s’esperen precipitacions! Vent fort de llevant. 

Dissabte 20: Matí de clarianes, tot i que la inestabilitat es farà més accentuada a la tarda i tindrem alguns ruixats o tronades. Vent de llevant més moderat. Cota de neu entorn dels 1900m.

Diumenge 21: Els ruixats afectaran la Molina durant la matinada i primeres hores del matí. Sembla que la resta de la jornada tindrem molts núvols, però poques precipitacions. 

Consulta el comunicat de neu de la Molina

ESTACIÓ TANCADA

Consulta el comunicat de neu d’Espot

Divendres 19: Les clarianes s’aniran imposant al llarg de la jornada. No s’esperen precipitacions! Vent fort de llevant. 

Dissabte 20: Les nuvolades aniran fent-se protagonistes amb el pas de les hores, i a la tarda tindrem ruixats i tronades. Neu baixant dels 2100 als 1700m a la nit. Vent de llevant menys intens que divendres.

Diumenge 21: Ruixats durant la matinada, que donaran pas a un diumenge amb força núvols i amb alguns ruixats intermitents durant la jornada. Cota de neu uns 1700m. 

Consulta el comunicat de neu de Port Ainé

Butlletí estacions Alpí de FGC

Previsió esquí alpí del Setmana Santa 2019 – Temps primaveral!

Tradueix »