PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 6 i 7 de maig – Solet i fresca, esperant noves pluges!

Encetem una setmana que ens durà una notable pujada de temperatura, amb un dilluns estable, però noves pluges entre dimarts al tard i dimecres! Pausa dijous, i més ruixats divendres!! Continuem amb una primavera moguda que està ajudant a tenir un paisatge exuberant, verd i ple d’aigua! 

Dilluns 6 de maig: Matinada i matí freds, fins i tot amb alguna glaçada fora de l’alta muntanya! Precaució horts i fruiters! La jornada es presenta dominada pel sol, amb alguns núvols però sense precipitacions. Temperatura que durant el dia serà més càlida que la de diumenge. Vent perdent intensitat. 

Dimarts 7 de maig: Matí encara força tranquil, amb gran domini de les clarianes. Ràpidament els núvols s’aniran fent protagonistes i a la tarda i vespre, arribaran precipitacions febles al Pirineu occidental (Ribagorça, Aran, Pallars i Alt Urgell) i en forma de ruixats a la resta del Pirineu. La temperatura i la cota de neu es dispararà i pujarà fins als 2800m! Vent del SW amb alguna ratxa forta en cotes altes. 

Tendència pels pròxims dies: Resta de la setmana molt més càlida i amb temps dinàmic! Pluges dimecres, pausa dijous, nous ruixats divendres i cap de setmana amb domini del sol i algunes nuvolades de tarda amb 4 ruixats. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »