PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 8 i 9 de maig – Dimecres de pluges o plugims! Dijous més estable! Arriba calor!

Mapa de no neu!! Demà tindrem pluges a molts indrets del Pirineu, fins i tot algun registre macot a la Ribagorça i zones pròximes, tot i que com podem comprovar al mapa, poques taques d’acumulats de neu, i és que la temperatura serà càlida i la cota de neu molt alta!

Treva dijous, 4 ruixats divendres i cap de setmana de solet i ambient, ja que començarà a ensumar, les primeres caloretes preestiuenques!

 

Dimecres 8 de maig: Al llarg de la matinada i bona part del matí, els plugims afectaran el Pirineu més occidental (Ribagorça i zones pròximes). Poca cosa. A la resta força núvols, però sense pluges. A la tarda aquestes pluges febles, arribaran a la resta del Pirineu, sent moderades (de 10 a 35mm al Pirineu occidental) i entre els 5 i 15mm a la resta del Pirineu.

La cota de neu molt alta, 2400m. Possiblement aquest fet faci créixer els principals rius!

Temperatura molt suau.

Ventada forta del SW!!

 

Dijous 9 de maig: Jornada molt més tranquil·la, amb moltes estones de sol i arribada de núvols al tard, anunciant el front molt poc actiu que ens afectarà divendres.

Ambient força càlid.

Vent de ponent amb ratxes moderades. 

 

Tendència pels pròxims dies: Divendres precipitacions febles amb una cota de neu altíssima, uns 2900m! Cap de setmana estable, de sol i ambient pre-estiuenc! 

 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »