PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 10 al 12 de maig – Divendres amb trons! Cap de setmana més estable!

Avui divendres continuarà la inestabilitat, amb alguna pluja en punts del vessant nord i ruixats i tempestes de tarda a molts indrets!

Cap de setmana força tranquil, amb força domini del sol, temperatures agradables i únicament alguna tronada al Pirineu Oriental demà a la tarda!

 

Divendres 10 de maig: Divendres força inestable! Al matí tindrem força clarianes en el conjunt del Pirineu i ja algunes pluges al vessant nord del Pirineu. Ràpidament al migdia tindrem creixement de nuvolades que portaran ruixats i tronades a qualsevol indret del Pirineu! Típica situació de forta ploguda en un indret i a poca distància, ni gota de precipitació!
Temperatura molt agradable, ni fred ni calor!

Dissabte 11 de maig: El temps s’estabilitza força! Jornada de cel variable i creixement de nuvolades, que portaran tempestes de tarda, alguna de forta i amb calamarsa, al Ripollès, Berguedà, Garrotxa i zones més pròximes. A la resta del Pirineu no plourà. Més fresca que divendres!

Diumenge 12 de maig: Dia molt tranquil, amb domini del sol i sense precipitacions. Atenció el vent de gregal o de nord, serà emprenyador a les cotes altes! Una mica més de caloreta respecte dissabte. 

Tendència pels pròxims dies: Inici de la setmana força estable, amb tendència a la inestabilització a mitjans de setmana! Ho seguirem!

 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »