PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 13 i 14 de maig – Inici de setmana amb cel radiant! Canvi de temps brusc divendres.

Fins dimecres tindrem un cel bla elèctric, sense núvols i amb una temperatura perfecte! Ni fred ni calor!

A mitjans de setmana algun primer símptoma de canvi, tot esperant una forta traca de tempestes divendres, que ara per ara semblen que seran fins i tot, violentes! Cap de setmana més estable, amb els clàssics ruixats de tarda de primavera! 

 

Dilluns 13 i dimarts 14 de maig: Dues jornades amb cel radiant, amb blau elèctric, cap o pocs núvols i sense precipitacions. Ambient fredot de nit i primeres hores del dia i més caloreta al migdia i primeres hores de la tarda. 

Tendència pels pròxims dies: Dimecres podrem tenir alguna primera nuvolada a la tarda, dijous primers símptomes d’inestabilitat, tot esperant una forta traca de tempestes divendres! Molt probablement el cap de setmana ja serà més estable, tot i que amb les tradicionals tronades de tarda d’aquesta època de l’any.

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »