PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 20 i 21 de maig – Al maig, cada dia un raig!

Aquesta setmana que encetem tindrem la clàssica situació del maig, amb matins amb moltes estones de sol, i les nuvolades de tarda que deixaran algunes tronades en qualsevol indret! Variabilitat i pujada i baixa de temperatura! Temps boig de primavera!

Dilluns 20 de maig: Després de les darreres pluges i nevades, el matí ja serà tranquil, amb moltes estones de sol, algunes boires a les valls i ambient ben fred. Al migdia tornarem a tenir moltes nuvolades i a la tarda els ruixats i les tronades seran protagonistes, tot i que menys extenses i intenses que diumenge! La temperatura puja una mica i també la cota de neu fins als 2100m.

Dimarts 21 de maig: Situació similar al dilluns, tot i que les tronades de la tarda seran més locals i a gran part del Pirineu. Una mica més de caloreta i cota de neu pujant a 2200m. 

Tendència pels pròxims dies: Dimecres situació similar a la de dimarts. Dijous una mica de treva, esperant un front actiu divendres! El cap de setmana pinta ser més estable!

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »