PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 22 i 23 de maig – Proper canvi del temps ja al forn!

Quina primavera més dinàmica! No acaba de marxar una situació de moviment meteorològic, que ja ens arriba una de nova!

Després d’un hivern avorrit i sense gairebé cap alegria, les darreres setmanes estem vivint una situació molt moguda i amb temperatura força més baixa que la que pertocaria per l’època, traduint-se en nevades a cotes mitjanes i altes del Pirineu.

Demà i dijous més tranquils i amb una NOTABLE pujada de temperatura, tot i que entre divendres i dissabte, tornaran les pluges i les nevades a muntanya!

Dimecres 22 de maig: Dia més tranquilet que les darreres jornades, amb matí amb més estones de sol i nuvolades de tarda que tornaran a deixar alguns ruixats, tot i que més localitzats. Notable pujada de temperatura especialment al migdia, quan l’ambient serà agradable i no fresc com ahir o avui.

Dijous 23 de maig: El més destacable, la pujada de temperatura que tindrem, amb valors més normals per l’època i que podrien arribar a superar els 25ºC en moltes valls. Domini del sol, tot i que a la tarda començarà a tapar-se i al final del dia tindrem l’arriba dels primers ruixats o tronades arribant des de l’Aragó. Cota de neu 2700m!!

Tendència pels pròxims dies: Divendres situació de pluges força generals, ja acabarem de detallar quines zones rebran més pluja en la previsió de dijous, però ara per ara sembla que serà general i amb registres entre 10 i 40mm. Dissabte més pluges i tempestes, en un dia força rúfol. LA neu tornarà a baixar fins als 2100m. Diumenge moltes més estones de sol.

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »