PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 27 i 28 de maig – Sol de matí, tarda de tronades!

Iniciem la setmana amb temps núvol a l’Aran, i més clarianes durant el matí i tronades de tarda a la resta del Pirineu. Però sembla que la segona meitat de la setmana tindrem el primer tastet preestiuenc, amb jornades de sol i temperatura que ja començarà a enfilar de valent!

Dilluns 27 de maig: Jornada força tranquil·la! Tindrem molts núvols al vessant nord del Pirineu, on tindrem plugims especialment a primera hora del matí i durant la tarda (treva a mig matí) i moltes més clarianes a la resta del Pirineu, amb nuvolades de tarda que descarregaran alguns ruixats especialment al Prepirineu! Ambient molt agradable i continuarà la tramuntana moderada.

Dimarts 28 de maig: Tindrem un dia més estable, amb menys nuvolositat en el conjunt del Pirineu, tot i que les nuvolades durant la tarda al Ripollès`, Garrotxa i Berguedà (i zones més pròximes) podran ser destacable durant la tarda, fins i tot amb alguna calamarsada i algun registre de precipitació maco.
Continua la temperatura a ratlla. Vent del nord. 

Tendència pels pròxims dies: El temps la resta de la setmana serà estable, amb domini del sol i poca probabilitat de precipitació! Dimecres amb vent fort del nord i cap de setmana amb temperatura preestiuenca!.

 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »