PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Festival Cerdanya Happy Walking – 6, 7, 8 i 9 juny 2019

La Cerdanya és coneguda per molts com una de les destinacions turístiques més emblemàtiques del Pirineu! Els seus paisatges amables i un dels climes amb més hores de sol de la serralada, la converteixen en un lloc idoni perquè excursionistes gaudeixen d’aquesta fantàstica comarca.

 

Per ajudar-nos a descobrir  aquesta comarca, els dies 6, 7, 8 i 9 de juny se celebrarà el Cerdanya Happy Walking”,  un festival de senderisme que combinarà les millors excursions de la zona, activitats culturals i tastes gastronòmics, de mà dels guies ceretans!

Us detallem totes les activitats del festival, perquè descobriu la Cerdanya com mai l’havíeu vist!

DIJOUS 6:

A les 08:45h, La Fou de Bor i el camí dels Empedrats

Arriba el torn de descobrir una de les surgències d’aigua més importants de la Cerdanya! L’aigua circula per l’entrellat càrstic del Moixeró i a través d’una de les coves més llargues del Pirineu català, drena les aigües a través de la font de la Fou de Bor!

En aquesta sortida es descobrirà aquest singular indret i caminarem pel camí dels empedrats!

DIVENDRES 7:

A les 8h, Els estanys amagats de la Muga

Les darreres glaceres del Pirineu que fa uns quants milers d’anys cobrien les cotes més altes de la Cerdanya van modelar les muntanyes i van excavar fantàstics estanys com els de la Muga.

En aquesta sortida, la més alpina del festival, anirem a visitar les cristal·lines aigües d’aquests estanys situats als peus del cim més alt de la Cerdanya, la Tossa Plana de Lles, a través de bonics corriols de muntanya.

A les 19:30 – Nocturna al Castell de Llívia

Les sortides de nit per muntanya aguditzen tots els nostres sentits i ajuden a viure la sortida d’una manera diferent!

Sortint de Llívia, es pujarà fins al cap del seu pròxim turó on trobem les restes del castell i es baixarà amb frontal fins al poble, on gaudirem de l’espectacle de dansa contemporània “The force of them”, de Dansart Cerdanya.

DISSABTE 8:

A les 8.30 – Natura, excursionisme i cultura al Cap del Ginebrar

Les extenses pastures i els boscos de pi negre de la Molina, ens convidaran a gaudir d’un autèntic mirador de la Cerdanya!

A banda, coneixerem un dels búnquers de la línia de defensa dels Pirineus i acabarem com amb la resta de sortides del festival, amb un bon tastet de productes ceretans!

 

A les 16:00 – Anem de marxa nòrdica pel Camí dels Enamorats

La marxa nòrdica és una disciplina que combina la nostra manera natural de caminar incorporant uns bastons que s’utilitzen amb una tècnica especial.

En aquesta sortida, sortirem de Puigcerdà per gaudir del camí dels enamorats, on aprendrem la tècnica de la marxa nòrdica.

DIUMENGE 9:

A les 9.30 – Miradors del Pla de l’Àliga

Just als peus de la Serra del Cadí trobem el poble d’Estana, conegut per ser un dels punts de sortida més emblemàtics del Parc Natural del Cadí – Moixeró.

Una d’aquestes sortides emblemàtiques, és la que ens porta fins al Pla de l’Àliga, un altiplà proper al poble, on trobem 4 miradors que ens ofereixen una panoràmica única de la Cerdanya i la serra del Cadí!

QUIN CAP DE SETMANA MÉS INTENS!

No us ho perdeu, realment és una oportunitat única per descobrir aquest fascinant territori! Així que us convidem a visitar la web del festival www.cerdanyahappywalking.cat  on podreu informar-vos de totes les propostes i dubtes que tingueu! Animeu-vos!

Tradueix »