PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 31 de maig i 1 i 2 de juny – S’encén el forn!

Després d’un mes de maig fred i fins i tot amb diverses situacions que han portat neu a molts indrets del Pirineu, comencem l’estiu meteorològic amb una contundent pujada de temperatura que ens durà ambient molt més estiuenc, amb registres pròxims als 30ºC a les zones més càlides!

Divendres de maig: Jornada estable! Sol com a protagonista, fresca a primeres hores del dia i es disparà la temperatura a partir del migdia. Vent poc destacable. Ventet ja fluix del nord.

Cap de setmana 1 i 2 de juny: Cap de setmana molt estable! Cel blau i ambient càlid, amb temperatures entorn dels 30ºC a les valls. Vent de Sw feble. Atenció amb les cremades de sol!

Tendència pels pròxims dies: La setmana vinent començarà càlida i estable, però podrien arriba ruixats a meitat de setmana i una lleugera refrescada. Ho seguirem!

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »