PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 3 i 4 de juny – Punxa la calor! Noves tronades!

Després del primer tastet d’estiu d’aquest 2019, la primera setmana sencera del juny ens portarà una refrescada de temperatura i més inestabilitat!

Els ruixats i tronades seran protagonistes moltes jornades, i és que Juny és un dels mesos més plujosos del Pirineu!

Dilluns 3 de juny: Els ruixats durant la matinada es mantindran en alguns indrets del Pirineu i durant el matí, no acabarà de fer net! Ja a la tarda, tornaran a créixer algunes nuvolades que continuaran descarregant alguns ruixats i tronades en qualsevol indret i moment. Localment alguna tronada serà forta. Temperatura càlida, tot i que podrà ser un parell de graus inferiors a la de diumenge. 

Dimarts 4 de juny: Jornada més estable, amb moltes estones de sol i les nuvolades seran inofensives, sense precipitacions o en tot cas, arribant alguns ruixats al vespre pel Pirineu més occidental. Temperatura càlida

Tendència pels pròxims dies: Dimecres el dia serà inestable, amb ruixats i tempestes freqüents i localment forts, que comportaran una notable baixada de temperatura. Dijous retorna l’estabilitat, però les temperatures quedaran més fresques el que resta de setmana!

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »