PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 5 i 6 de juny – Traca de tempestes i nevades fins als 1800m!

Canvi brusc de temps!!!! Demà ens creua un potent front que ens portarà una escombrada de pluges i tempestes i una molt forta caiguda de la temperatura, que ens durà NEU DE JUNY, baixant la cota fins als 1800m!! (tot el que no ha nevat a l’hivern ho fa ara! hehe)

Atenció amb les tempestes de demà, podran ser localment fortes o molt fortes! Temperatures uns 10ºC més fredes que les d’avui!!

Esperem les vostres fotos i informació!!

Dimecres 5 de juny: Brusc canvi de temps! Ja a la matinada pot arribar alguna primera tempestes provinent de l’Aragó, i serà entre últimes hores del matí i fins a mitja tarda, quan les tempestes i les pluges seran extenses i abundants. Atenció amb alguna de les tronades, podrà ser forta o molt forta.
La temperatura caurà en picat, amb glaçades a alta muntanya i valors màxims entorn dels 20ºC als llocs més càlids, és a dir, entre 10 i 12ºC més baixos dels que hem registrat aquest inici de setmana. 
Amb la baixada de temperatura, arriba de nou la neu! Nevades de juny amb cotes de neu que podrà arriba a baixar fins als 1800m.

Dijous 6 de juny: Jornada més estable, tot i això no farà net del tot i després d’un matí amb força domini del sol, la tarda estarà més coberta i no es descarten ruixats de poca importància. Temperatura més baixa, amb ambient fred per l’època de l’any.

Tendència pels pròxims dies: Divendres ens passa un petit front que portarà nous ruixats. Cap de setmana amb més estones de sol!
Serà notícia que el temps es mostrarà mogudet durant força dies i de calors fortes ara per ara, no se’n veu per enlloc.

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »