PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 7, 8 i 9 de juny – Més estabilitat (no complerta!) Es recupera la temperatura

Quina fresca!! Després de les nevadetes del dimecres, demà ens arriba una mica més de precipitacions, solet dissabte i nous ruixats diumenge!

La fresca d’avui, deixarà pas a temperatura més estiuenca durant el cap de setmana, tot i això poca calor per l’època de l’any!

Divendres 7 de juny: Ens arriba un front descafeinat, amb molts núvols, però poques precipitacions. Especialment al matí arribaran alguns ruixats al Pirineu occidental (Ribagorça, Pallars i Vall d’Aran) i difícilment a la resta, on tindrem més clarianes. Poca cosa. Cota de neu encara baixa per l’època de l’any, uns 2100m. Vent modetat fins al migdia del S. Ambient encara fresc.

Dissabte 8 de juny: Jornada estable, amb domini ampli del sol i sense precipitacions. La temperatura al migdia puja lleugerament. Vent de N entre feble i moderat a cotes altes. 

Diumenge 9 de juny: Dia sense moltes complicacions, ara per ara sembla que el sol continuarà sent protagonista i les nuvolades a últimes hores del dia, podrien portar algun primer ruixat o tronada. Ambient més càlid, amb calor al migdia. 

Tendència pels pròxims dies: Pendents de la situació pels pròxims dies, a partir de dilluns i dimarts, podrà arriba una notable situació de tempestes! Queden molts dies, ho anirem seguint!!!!

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »