PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 12 i 13 de juny – Torna l’estabilitat però amb temperatures de principis de primavera!

Després de la tongada de precipitacions i de nevades a cota relativament baixa per l’època de l’any, el sol torna durant els pròxims dies. Les temperatures quedaran tocades i l’ambient serà de principis de primavera. 

Dimecres 12 de juny: El temps ja millora clarament, amb domini del sol a gairebé totes les comarques amb restes de boires matinals a les valls. Les temperatures seran fredes per l’època de l’any. 

Dijous 13 de juny: Continua l’ambient bàsicament assolellat, amb quatre nuvolades que creixeran durant la tarda, les quals no arribaran a donar precipitació. La temperatura començarà a remuntar, tot i que quedaran encara una mica curtes.

Respecte la tendència pels pròxims dies, el cap de setmana serà bastant estable. Tot i això, divendres la probabilitat d’algun ruixat o tempestes serà possible tant el matí com la tarda. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »