PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 14, 15 i 16 de juny – Arriben noves tempestes!

Després d’una petita treva, tornen a venir una nova situació de ruixats i tempestes, sobretot demà divendres. El cap de setmana serà més estable, tot i que l’ambient serà més aviat fresc per l’època de l’any. 

Divendres 14 de juny: Ja de bon matí tindrem alguns ruixats a la zona del Pirineu Oriental, sobretot Garrotxa, Ripollès, nord d’Osona i Berguedà. Tot i això, tindrem una petita treva en el conjunt del Pirineu, amb un cel que es mantindrà bastant variable. A partir del migdia i durant la tarda, tindrem ruixats i tempestes a qualsevol indret que podran ser puntualment fortes. Temperatures estables, però fresques per l’època de l’any, amb la cota de neu per sobre els 3.000 metres. 

Dissabte 15 de juny: El dia començarà a estabilitzar-se, tot i que a la Vall d’Aran fins al migdia tindrem el cel bastant tapat i amb la possibilitat d’alguns ruixats o plugims. Ja de cara la tarda, el sol s’anirà imposant a tot el Pirineu i quedarà variable al vessant nord d’aquest.

Diumenge 16 de juny: Jornada molt més estable, no s’esperen precipitacions. Tot i això, el cel es mantindrà força cobert per núvols alts i mitjans. La temperatura al migdia s’enfilarà una mica més que dissabte. 

Respecte la tendència pels pròxims dies, la setmana entrant la temperatura serà una mica més estiuenca. Tindrem alternança de dies de sol i alguns dies amb probabilitat més alta de ruixats. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »