PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 17 i 18 de juny – Inici de setmana estiuenc esperant nova traca de tempestes!

Ens trobem a la setmana amb els dies més llargs de l’any i el temps sembla, que per fi, es torna una mica més estiuenc. Tot i així, dilluns vindrà marcat per algunes tempestes de tarda, i a partir del dijous a la tarda, sembla que tindrem una forta inestabilitat del temps, amb l’arribada de tempestes que podran ser fortes. Ho anirem seguint!

Dilluns 17 de juny: Començarem el dia amb el domini del sol, tot i que a partir del migdia, tindrem un creixement de nuvolades, que a la tarda deixaran ruixats i tempestes a qualsevol indret. Seran més probables al Pirineu, i menys al Prepirineu. Les temperatures al migdia seran força més càlides que aquests dies, i l’ambient serà estiuenc, vents amb calma. 

Dimarts 18 de juny: Jornada més estable, amb domini del sol a tot arreu. Les nuvolades de tarda, difícilment deixaran algunes precipitacions. Temperatures que seran similars a les de dilluns, amb ambient càlid al migdia. 

Respecte la tendència pels pròxims dies, dimecres fins dijous migdia encara serà estable. A partir de llavors, sembla que les tempestes començaran a ser les protagonistes, les quals entre divendres i el cap de setmana podrien ser força abundants. Tot i això, és un extrem que anirem seguint per confirmar-ho! 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »