PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 19 i 20 de juny – Tempestes importants abans d’una forta calorada!

Després d’un dimecres estable, sembla que a partir de dijous fins la matinada del dissabte, tindrem una traca de tempestes que podran ser fortes, prèvies a una de les primeres calorades de l’estiu que arribarà just per Sant Joan!

Dimecres 19 de juny: Serà un dia bastant estable, amb alguns núvols d’evolució diürna, que durant la tarda no haurien de portar precipitació. Les temperatures continuaran sent bastant altes. El vent del sud-oest serà fort, sobretot a cotes altes. 

Dijous 20 de juny: Al matí, ja tindrem algunes nuvolades, que podrien arribar a deixar algun ruixadet al Pirineu més Occidental, Ribagorça i Pallars. A partir del migdia, començaran a créixer de forma més rellevant, amb tempestes a la tarda a tot el Pirineu. La temperatura a partir de la tarda, baixarà força. Seguirà estan present el vent de sud-oest. 

Respecte la tendència pels pròxims dies, divendres serà un dia molt inestable, amb forces ruixats i tempestes, sobretot entre la tarda i la matinada de dissabte, essent extenses i fortes a qualsevol indret el Pirineu. A partir del cap de setmana, el temps s’estabilitza completament, i entre diumenge i dimarts tindrem un important pic de calor amb una de les primeres onades de calor d’aquest estiu. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »