PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 21, 22 i 23 de juny – Canvi de tempestes rellevants a una calorosa revetlla de Sant Joan!

Després d’un seguit de tempestes sobretot durant el divendres i dissabte el matí; sembla que a partir de la tarda, diumenge de revetlla i dilluns de Sant Joan, tindrem temperatures molt elevades amb gran domini del sol!

Divendres 21 de juny: Dia marcat per les tempestes, ja que des de bon matí podrem tenir ruixats a qualsevol punt del Pirineu. A la tarda, podrem tenir tempestes puntualment fortes, amb un descens de la temperatura. 

Dissabte 22 de juny: Durant la nit fins la matinada, tindrem alguna tempesta o ruixat. Tot i això, a partir del matí i a la tarda, gaudirem d’un temps més estable amb algunes nuvolades presents, però sense precipitacions.

Diumenge 23 de juny (Revetlla de Sant Joan): Tindrem temperatures molt elevades, amb gran domini del sol a tot arreu, sense precipitacions. Així doncs, serà un bon dia per gaudir de les falles a diversos indrets del Pirineu!

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »