PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 26 i 27 de juny – Arriba la calorada desmesurada!

Tristament en els darrers anys anem superant rècords de calor a casa nostra i sembla que l’onada de calor que ens afectarà el que resta de setmana, podrà molt probablement superar rècords de calor al Pirineu en un mes de juny, amb valors que en els pobles més càlids de les valls del Prepirineu podran superar amb facilitat els 40ºC.

Esperant fins diumenge al tard, quan començaran les primeres tronades, que retornaran la calor pròpia per l’època de l’any a inicis de la pròxima setmana! PACIÈNCIA I PRECAUCIÓ amb nosaltres mateixos i els nostres boscos!

Dimecres 26 de juny: La temperatura es dispara! Tindrem una jornada de sol, cel blanc per la calitja provinent del Sahara i pocs núvols.. La temperatura a primeres hores de la tarda sobrepassarà fàcilment els 35ºC en molts indrets de valls. El vent entre el migdia i nit, bufarà fortet del sud, especialment en zones altes, PRECAUCIÓ AMB EL FOC!

Dijous 27 de juny: Dia tòrrid. Arriba el màxim de l’onada de calor! La temperatura en valls del Prepirineu tocaran els 40ºC, fins i tot zones com la Conca de tremp o el Segre mitjà veuran superats els 40ºC, i pobles com Pont de Suert, Sort, La Seu, Solsona, Berga i Ripoll, s’aproparan o igualaran aquestes xifres. Domini del sol amb 4 núvols de tarda. Vent tèrmic moderat durant les hores més càlides. 

Tendència pels pròxims dies: Les temperatures es mantindran extremadament altes divendres, dissabte afluixarà un parell de graus i diumenge continuarà la calor forta. Fins diumenge al migdia, sol i sense precipitacions. A la tarda de diumenge primeres tempestes, que podran ajudaran a començar a refrescar l’ambient.

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »