PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 3 i 4 de juliol – Més tronades i curta calorada a la vista!

Ei!! Quines bones tronades tenim ara al Pirineu! Demà més tronades de tarda i ambient força més fresc, dijous alguna tronadeta més i divendres i dissabte calor intensa d’estiu, però NO una onada de calor al Pirineu!

Diumenge comença a refrescar i dilluns tindrem un dia fredot i amb una bona ració de pluges i tempestes! A veure si desrostim el Pirineu, fa pena veure com tenim la vegetació i la manca d’aigua als nostres rius!

Dimecres 3 de juliol: Després de les tempestes de la tarda, vespre i nit de dimarts, el dimecres començarà més fresc i humit que els anteriors dies que ens ha afectat l’onada de calor. Alguns núvols matiners sense pluja, i a partir de primeres hores de la tarda, creixement important de nuvolades que tornaran a descarregar ruixats i tronades, localment fortes, però possiblement menys extenses que les de dimarts, és a dir, plourà amb ganes en alguns indrets i ni gota en zones pròximes. 
Calor molt moderada en comparació a dies anterior, continuarà la calor d’estiu, però més suportable.

Dijous 4 de juliol: Dia una mica més estable que dijous, novament amb matí amb moltes estones de sol i tarda de nuvolades i algunes tempestes de caràcter local, però allà on descarregui, hi podrà fer amb ganes. Temperatura una mica més alta que dimecres, especialment les màximes. 

Tendència pels pròxims dies: Divendres i dissabte nou augment de la temperatura, però ara per ara, NO anunciem onada de calor AL PIRINEU, on tindrem temperatures de canícula d’estiu, però no extraordinàries com les viscudes els darrers dies. A partir de diumenge tornen a baixar les temperatures i dilluns forta refrescada (caiguda de més de 10ºC respecte dissabte) i una bona ració de pluges i tempestes!

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »