PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 5, 6 i 7 de juliol – La temperatura es torna a enfilar!

Després de la refrescada amb les precipitacions de les darreres hores, entre demà divendres i dissabte, tindrem una important pujada de les temperatures. Tot i això, la calor serà moderada, i no arribarem als valors extrems de la setmana passada!

A partir de diumenge a la nit, i especialment dilluns, tindrem una important tongada de precipitacions i tempestes, amb un refrescament notable de les temperatures. 

Divendres 5 de juliol: Serà un dia amb fort domini del sol, amb nuvolades que creixeran durant la tarda, que no arribaran a deixar precipitacions. La temperatura s’enfilarà força, i a les zones més càlides de les valls del Prepirineu, s’arribaran a valors superiors als 35º. 

Dissabte 6 de juliol: Previsió similar a la de divendres. Domini del sol amb núvols alts i prims que entrenyinaran el cel, amb força nuvolades de tarda, que no deixaran cap ruixat. La temperatura encara podria pujar un parell de graus més que divendres, arribant a valors de calor típica de ple estiu. 

Diumenge 7 de juliol: El temps comença alterar-se una mica. El cel és mantindrà mig variable, amb temperatura que no s’enfilarà com dissabte, amb tres o quatre graus menys. A últimes hores del vespre, podrien arribar les primeres tronades, símptoma del canvi que arribarà a partir de dilluns, amb precipitació generalitzada i baixada notable de les temperatures. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »