PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 8 i 9 de juliol – Fortes tempestes i gran refrescada!

Canvi BRUSC del temps! Arriba una situació de tempestes que podran ser molt fortes i fins i tot violentes, entre dilluns i dimarts, que comportaran una caiguda de la temperatura!

Tempestes que descarregaran amb ràbia i podran venir acompanyades de ventades, calamarsades i fortes intensitats de pluja! Passarem de la calor forta d’estiu a un ambient fresc (poc càlid al migdia), en qüestió d’hores.
Com a anècdota, la neu! La cota podrà baixar dimarts fins als 3200m (cap cota catalana), però que ens dóna fe del canvi de massa d’aire que tindrem! PRECAUCIÓ!

Dilluns 8 de juliol: Jornada molt inestable! Durant la matinada i primeres hores del matí, ja tindrem tronades a molts indrets del Pirineu i Prepirineu. Entre el matí i migdia, tindrem obertura d’algunes clarianes i durant la tarda, tornaran les tempestes a molts indrets! Molta atenció, podran ser fortes o molt fortes, amb calamarsades, intensitats de pluja torrencial i fortes ventades. Molta precaució amb les activitat a l’aire lliure.
Forta caiguda de temperatura, amb calor molt moderada i fins i tot fred a últimes hores a cotes altes. 

Dimarts 9 de juliol: Dia complicat! Després d’una matinada força tranquila, al matí ja tindrem els primers ruixats i tempestes, que s’intensificaran i es faran més freqüents amb el pas de les hores a totes les zones del Prepirineu i Pirineu! ATENCIÓ, podran ser fortes i localment torrencials!! 
Temperatura freda després dels valors dels darrers dies, amb màximes que amb prou feines superaran els 25ºC als llocs més càlids del Pirineu. Fred a cotes altes.
Com a anècdota, la neu! La cota podrà baixar dimarts fins als 3200m (cap cota catalana), però que dóna fe del canvi de massa d’aire que tindrem!

Tendència pels pròxims dies: El termòmetre la resta de la setmana quedarà tocat, amb temperatures fresques o fredes nocturnes i calor molt suau durant el migdia, amb valors que amb prou feines voltaran els 30ºC! Moltes de les tardes, nous ruixats i tronades, tot i que molt menys intenses que les de dilluns i dimarts. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »