PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 10 i 11 de juliol – Després de la tempesta, torna la calma!

Per fi em regat el Pirineu i respirem un ambient força fresc!

Aquesta tarda continuaran les tempestes, algunes fortes. A partir de demà, 3 dies de temps més estable i amb temperatura al migdia d’estiu (calor sense cap excés).

Esperant una possible i contundent situació de tempestes diumenge! Estarem ben atents! 

Dimecres 10 de juliol: Després de la regada de les darreres hores, tindrem algunes pluges fins a primeres hores del dia a la Vall d’Aran, nord del Pallars i d’Andorra. La jornada començarà a la resta amb més domini del sol, algunes boires enganxades a les valls i ambient ben fresc o fred en zones altes. Dia força tranquil en el conjunt del Pirineu i nuvolades de tarda que de forma molt puntual, podran descarregar alguns ruixats o tronades de forma puntual. 
La temperatura comença a enfilar al migdia. Vent destacable al matí de mestral en zones altes, calmant al llarg de la tarda.

Dijous 11 de juliol: Dia molt més estable, amb domini ampli del sol, amb algunes nuvolades de tarda que com a molt, donarà algun ruixat en zones molt concretes del Pirineu. En el conjunt del Pirineu però, no plourà.
La temperatura s’enfila de valent, amb temperatura càlida al migdia (valor molt normals!).
Vent a la tarda moderat del SW en cotes altes.

Tendència pels pròxims dies: Divendres i fins dissabte a la nit, temps molt tranquil i amb temperatures clarament estiuenques. A partir de llavors i especialment diumenge, podríem tenir una nova i important tongada de tempestes fortes. Ho anirem seguint!

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »