PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 15 i 16 de juliol – Inici de setmana poc càlida!

Demà comença la canícula d’estiu, els 30 dies més càlids per estadística de l’any (15 juliol – 15 agost) i ara per ara sembla que començarem la setmana amb ambient poc càlid, després de les tronades i refrescada de diumenge!

Dilluns i dimarts força estable, però previsió de més tronades de tarda a partir de dimecres.

Dilluns 15 de juliol: Començarem la setmana amb ambient fresc, amb algunes boirines de la humitat dels ruixats del diumenge i tindrem algunes nuvolades inofensives de tarda, que no han de donar precipitacions. Vent de mestral, que bufarà amb ganes en zones altes, així que si teniu pendent de fer algun cim, agafeu abric!

Dimarts 16 de juliol: Dia tranquil, amb domini del sol, fresca matinal, calor suau al migdia i 4 núvols de tarda que no donaran precipitacions. El vent perdrà intensitat.

Tendència pels pròxims dies: Dimecres sembla que les tempestes de tarda tornaran a ser protagonistes, amb un nou descens de la temperatura. La resta de la setmana molt més tranquil, potser amb alguns ruixats de tarda dijous i divendres, i cap de setmana amb força més calor i domini del sol.

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »