PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 17 i 18 de juliol – Canvi de lluna, canvi de temps!

Són molta la gent de muntanya que expliquen que els canvis de temps, vénen condicionat pels canvis de lluna! Aquesta vegada serà 100% verídic, i després de la lluna plena d’avui, el temps a partir de demà es mostrarà ben mogut, amb una bona ració de ruixats i tempestes que afectaran les properes tardes a molts indrets del Pirineu i Prepirineu!

Calor força continguda (fresca a zones altes) i temps que es torna més estiuenc i estable pel cap de setmana!

Dimecres 17 de juliol: Començarem el dia amb força núvols, però encara sense precipitacions. Les nuvolades s’aniran fent cada cop més presents i els ruixats i tempestes seran els protagonistes des de primeres hores de la tarda i fins a la nit, a gairebé totes les nostres comarques. Atenció, poden ser fortes i anar acompanyades de calamarsa o pedra. Ambient poc càlid i fresc en cotes altes. 

Dijous 18 de juliol: Dia similar a dimecres, amb matí amb sol i núvols, tot i que les nuvolades creixeran amb força i ja al migdia tindrem els primers ruixats, que a la tarda arribaran a altres indrets del Pirineu i Prepirineu. Tot i ser localment forts, sembla que seran menys destacables i afectaran menys zones que les de dimecres. Continuem amb temperatura continguda, màximes que amb prou feines fregaran els 30ºC a les zones més càlides. 

Tendència pels pròxims dies: Divendres els ruixats de tarda ja seran més esporàdics i el cap de setmana podria ser molt més estable i amb una calor més intensa que la resta d’aquesta setmana.

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »