PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 2 al 4 d’agost – Caloret d’estiu i algunes tronades de tarda

Després dels ruixats d’aquest proper vespre i nit, demà i dissabte tindrem temps més estable, amb domini del sol i alguns ruixats puntual a les tardes. 

Diumenge petit canvi de temps, amb tronades més freqüents a la tarda a qualsevol indret del Pirineu i Prepirineu!

Bon cap de setmana meteopirinencs!

Divendres 2 d’agost: Jornada que començarà amb restes de núvols dels ruixats de la matinada anterior. Matí de grans clarianes i creixement de nuvolades que podrien arribar a donar algun ruixat o tronada local, especialment al Pirineu més axial. Calor moderada. Vent a la tarda en cotes altes moderat.

Dissabte 3 d’agost: Poques complicacions! Domini del sol i creixement de nuvolades a la tarda que a tot estirar donaran alguns ruixats, novament més probables a les muntanyes de major relleu. Calor al migdia i novament ventent moderat en cotes altes a la tarda.  

Diumenge 4 d’agost: Petites novetats! Després d’un matí novament força estable, les nuvolades creixeran amb més força durant el migdia i tarda, i tindrem ruixats i tronades a qualsevol indret. Loteria, no plourà a tot arreu, però allà on descarregui, o podrà fer amb força. 

Tendència pels pròxims dies: Propera setmana sense canvis destacables! Calor continguda, i algunes tronades de tarda algunes jornades! 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »