PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 7 i 8 d’agost – Petit canvi de temps i nova calorada!

Demà frontet, amb arribada de ruixats i tronades ja abans del migdia en zones del Pirineu axial, i sent més fortes a la tarda al Berguedà, Ripollès i Garrotxa! Baixa la temperatura!

Dijous i especialment divendres, tornem a encendre el forn! Calor de plena canícula, esperant algun ruixat dissabte i una situació de tempestes en acabar diumenge, que ens portarà ambient més fresc!

 

Dimecres 7 d’agost: Arriba un petit canvi de temps! Un front deixarà ja núvols durant el matí a gran part del Pirineu i Prepirineu, i abans del migdia tindrem, especialment al Pirineu més axial (frontera Cat i Andorra amb França), alguns ruixats i tronades, localment forts. A la tarda aquestes, es presentaran al Pirineu oriental. Així doncs, moltes zones del sud del Pallars, Alta Ribagorça, Alt Urgell i zones pròximes, possiblement no veuran ploure. 
Atenció, algunes d’aquestes tempestes podrà ser forta!
Vent del SW moderant tota la jornada.
Temperatura força més fresca que la d’avui, tot i que continuarà la calor d’estiu!

Dijous 8 d’agost: Torna a venir més estabilitat! La temperatura perduda dimecres la recuperarem ràpid dijous i tornarà a fer calor de plena canícula! Tocarà suar dos dies més.. Jornada mig ennuvolada i possibilitat d’algun ruixat o tronada, que no seran ni massa destacables ni afectaran a totes les comarques (seran puntuals). 

Tendència pels pròxims dies: Divendres tòrrid, la calor serà la gran protagonista! A la tarda, petit front que portarà alguns plugims a l’Aran. Dissabte càlid i amb algunes nuvolades al Pirineu oriental (Berguedà, Ripollès i  Garrotxa) a la tarda. Diumenge més inestable, amb possibles tempestes fortes en acabar el dia i una baixada de temperatura. HO SEGUIREM!

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »