PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 9, 10 i 11 d’agost – Calorada i front de tempestes!

Primer front potent de l’agost!! Després de la calorada de demà, dissabte serà encara estable, esperant canvis diumenge, amb els primers ruixats i tronades, anunci del front de tempestes fortes que ens afectarà el matí de dilluns, que portaran un inici de setmana vinent poc càlid!

Com ja sabeu, atents les properes nits amb la pluja d’estels! Avui, divendres i dissabte tindrem bones condicions per mirar el cel estrellat!

 

Divendres 9 d’agost: Dia tòrrid, amb temperatures molt càlides (toquen sostre) però amb poca humitat, pel que farà que sigui més suportable que calorades anteriors! Domini del sol, 4 núvols de tarda, però sense precipitacions. Vent a la tarda moderat en cotes altes, del SW.

Dissabte 10 agost: Dia tranquil, amb domini del sol, algunes nuvolades de tarda, que es faran més abundants entrada la nit. No s’esperen precipitacions. Vent fort en cotes altes durant la tarda del SW i moderat en cotes més baixes. La temperatura baixarà uns 3ºC respecte divendres. 

Diumenge 11 agost: Canvi de situació! Ja de matinada i primeres hores del dia tindrem alguns ruixats o tronades passatgeres. Matí mig variable i tronades que durant la tarda s’aniran fent més intenses i extenses, localment podran ser fortes. Vent fort del SW en zones altes. Temperatura baixant, més fresca. 

Tendència pels pròxims dies: Dilluns front potent que entre la matinada i matí ens durà tempestes fortes a tot el Pirineu i una caiguda forta de temperatura. L’inici de la setmana vinent pinta ser poc calorós! Ho seguirem!

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »