PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 12 i 13 d’agost – Agafeu l’abric! Fresca i tronades!!

El front que ens creuarà durant les pròximes hores ens portarà especialment una forta caiguda de la temperatura, que ens durà un dilluns i dimarts frescos i amb matins freds! 

Les tronades de la matinada i matí de dilluns podran ser fortes a molts indrets del Pirineu, i dilluns quedarà inestable!

Setmana amb poques complicacions i amb temperatures que quedaran “tocades” amb calor molt suportable.

 

Dilluns 12 d’agost: Les tronades començaran a afectar dilluns ala matinada i continuaran durant el matí en moltes zones del Pirineu! Com sempre, zones on podrà ploure i de forma abundant i altres amb registres poc importants. Atenció, alguna podrà ser forta, amb calamarsades i ventades! La resta del dia tindrem un cel més obert, net i amb algunes nuvolades que a la tarda podran tornar a descarregar algun ruixat més puntual. La temperatura caurà i l’ambient serà tardorenc, amb fresca durant les hores noctures. Vent girant al nord moderat.

Dimarts 13 d’agost: Matinada freda, amb valors ben freds per ser l’agost! Temps força estable, amb gran domini del sol i sense precipitacions, tret de la Vall d’Aran, on tindrem algunes boires a les valls. Ambient poc càlid. Vent entre feble i moderat del nord.

Tendència pels pròxims dies: Dimecres estable, i llarg pont del 15 d’agost en conjunt sense complicacions, amb només alguns ruixats dijous a la tarda al Pirineu oriental, un divendres estable i possibilitat d’alguns ruixadets les tardes del cap de setmana! Ho seguirem!

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »