PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 21 i 22 d’agost – Després de la gran regada, ambient fred i retorn del sol!

Quina regada, monumental per ser agost!! Situació de pluja abundant i molt extensa, que ha deixat valors que freguen o sobrepassen els 100mm en zones de la Vall de Barravés, Boí, Manyanet i Fosca! La sequera era molt preocupant en aquesta zona i realment ha estat tot un respir, MOLT CONTENTS!! (recordeu, el rovelló neix a l’octubre, però és fill de l’agost!)

Ara tindrem ambient fresc i unes quantes jornades força estables! Tots els detalls a continuació.

 

 

 

QUINA REGADA!!! 115mm a Espot (part alta estació), 105mm Arcalís, 90mm a Capdella, 98mm Llavorsí, Sort 55mm… En general més de 50mm a tot el Pirineu Occidental, valors pròxims als 100mm a tot el sector del Parc Nacional, i registres entorn dels 30mm al Pirineu oriental, on també val dir, que ha plogut més darrerament.. En definitiva, una situació de pluges molt beneficiosa per apaivagar la forta sequera que patíem. 

Dimecres 21 d’agost: Fred de matinada i matí, amb valors de plena tardor! Al llarg del dia, amb un cel amb presència del sol majoritaria, la temperatura es recuperarà de valent, tot i que no tindrem calor! No s’espera precipitacions. Vent del nord encara fort al matí, que acumularà alguns núvols al vessant nord (vall d’Aran), on fins i tot es podria escapar alguna gota. 

Dijous 22 d’agost:
Tindrem encara ambient fresc al matí, sol com a protagonista i nuvolades de tarda que a tot estirar, donaran alguns ruixats a la tarda en zones del Ripollès i zones properes. En general però, estabilitat! Caloreta al migdia molt agradable. Vent que guanyarà intensitat a la tarda del nord.

Tendència pels pròxims dies: Divendres i cap de setmana amb domini del sol, matins frescos i migdies amb calor moderada, temps clàssic de final d’agost!!

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »