PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 23 al 25 d’agost – Resta de setmana estable i més càlida

Clàssics dies estables de finals d’agost després de la pluja! Matins frescos, migdies amb calor moderada i domini del sol amb algunes nuvolades de tarda el que resta de setmana!

Però no ens refiem, la setmana vinent promet ser moguda, amb força ruixats i tronades i temperatura que tornarà a baixar de valent. De mica en mica, anem cap a la tardor..

 

 

 

Divendres 23 d’agost: Fresca a primeres hores del dia i domini del sol en general, tret de 4 nuvolades de tarda que no donaran precipitacions. Calor al migdia típica per l’època. Vent moderat a la tarda en cotes altes del S.

Dissabte 24 d’agost:
Jornada de sol a tot el Pirineu i Prepirineu, amb alguna nuvolada de tarda, que com a moooolt podrà donar 3 gotes en zones del Ripollès. Ambient fresc al matí, càlid al migdia i vent moderat a la tarda a les cotes altes. 

Diumenge 25 d’agost: Petits canvis, amb un matí encara de sol i temps estable, tot i que les nuvolades a la tarda podran ser més desenvolupades i deixar algun primer ruixat o tro, més aviat local. Temperatura estable respecte dissabte. 

Tendència pels pròxims dies: Dilluns i moltes tardes de la setmana entrant, pinta ara per ara ser força inestables, amb els clàssics ruixats i tempestes abundants, extenses i intenses.. Ho anirem seguint de ben a prop!

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »