PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 2 i 3 de setembre – Ja és tardor (meteorològica!)

Amb l’arribada del setembre, comencem els primers dies de la tardor meteorològica i enguany el temps li donarà la benvinguda amb unes temperatures més aviat fresca, allunyant la calor d’estiu dels darrers dies!

Això sí, després de les pluges de diumenge tarda i matinada de dilluns, la resta de la setmana serà força tranquil·la i sense precipitacions, amb ambient cada vegada més fresc! Ho detallem:

 

 

 

Dilluns 2 de setembre: Tronades durant la matinada, més probables al Prepirineu i Pirineu oriental, que desapareixeran amb les primeres llums del dia. Atenció, alguna podrà ser intensa! Obertura de grans clarianes al matí, algunes boires en les zones on hagi plogut, restes de núvols al vessant nord i nuvolades que a la tarda tornaran a deixar alguna pluja al Ripollès i zones pròximes. Descens notable de la temperatura i vent de tramuntana que bufarà fort. 

Dimarts 3 de setembre: Poques complicacions del temps, domini ampli del sol i sense risc de precipitacions. Fred a primeres hores i ambient una mica més càlid durant el migdia. La tramuntana anirà perdent intensitat. 

Tendència pels pròxims dies: Dimecres tranquil i una mica més càlid, esperant un front dijous que no portarà gaires precipitacions, però que obrirà les portes a una notable baixada de temperatura, amb les primeres glaçades notables a alta muntanya! Arriba el fred!!!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats nostre, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »