PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 6 al 8 de setembre – Fresca i primera nevada a la vista!

Ensumeu la neu? Després de la baixada de temperatura d’avui, la resta de la setmana serà ben fresca, amb matins ben i ben freds i fins i tot, amb les primeres glaçades puntuals a zones fora de l’alta muntanya! 

Amb un ull posat a la possible situació de nevades de dimarts vinent, alguns mapes són ben bons per veure la primera emblanquinada de la temporada! Ho seguirem!! 

 

 

 

Divendres 6 de setembre: Després dels núvols de dijous en algunes zones del Pirineu, la jornada tornarà a estar dominada pel sol. Ambient fred a primera hora i poca calor al migdia. La tramuntana serà destacable tota la jornada. 

Dissabte 7 de setembre: El vent del nord anirà perdent intensitat amb el pas de les hores. Matí fred, migdia una mica més càlid que divendres i domini del sol, amb alguns núvols que no donaran precipitacions.

Diumenge 8 de setembre: Repetició del temps de dissabte, amb sol, fred matinal i temperatura agradable al migdia. 

Tendència pels pròxims dies: Dilluns encara tranquil, esperant el front que dimarts obrirà la porta a una nova entrada d’aire fred i en aquesta ocasió molt probablement, amb arribada de precipitacions, que podrien ser de neu a cotes força baixes!, inferior als 2000m! Ara haurem de seguir si només serà una enfarinada testimonial o tindrem la primera emblanquinada maca de la temporada!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats nostre, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »