PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 9 i 10 de setembre – Arriba la neu!

Sembla que es va confirmant la nevada!!! El front de dimarts serà actiu i ens durà precipitacions moderades a tot el Pirineu, una caiguda de temperatura i la primera nevada que deixarà el Pirineu blanc per sobre dels 2000m!

Nevada clàssica de mitjans de setembre, que al cap de 2 dies no queda ni rastre, així que tots els que patiu per les activitats de muntanya d’estiu, encara tenim dies per fer muntanya estival!! 

 

 

 

Dilluns 9 de setembre: Tot i que la nuvolositat s’anirà fent cada cop més present, de precipitacions encara no en tindrem durant la jornada! Temperatura encara freda de matinada i primeres hores del matí i caloreta al migdia. 

Dimarts 10 de setembre: El front començarà a donar precipitacions durant la matinada i ens afectarà especialment durant el matí a gran part del Pirineu. Encara no queda massa clar com seran d’abundants les precipitacions, però ara per ara en la majoria de sectors entre els 10 i 20mm i màxims superiors als 30 al vessant nord i Pirineu oriental. 
La neu començarà per sobre dels 2500m, però al migdia baixarà fins als 1800m i uns 1500m al vessant nord.
El vent del nord a la tarda començarà a bufar amb ganes i les temperatures seran de plena tardor!

Tendència pels pròxims dies: Diada de Catalunya amb algunes nevades fins a primeres hores del matí al vessant nord, i la resta de la jornada domini ampli del sol, i temperatura de tardor.
La resta de la setmana, domini del sol i incertesa a partir del cap de setmana! HO SEGUIREM!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats nostre, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »