PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 13, 14 i 15 de setembre – Retorna la bossa freda!

Predicció molt complexa! Possiblement les bosses fredes de finals d’estiu i començaments de tardor, són de les situacions més difícils de predir, i amb poques hores tenir canvis importants en els models, que poden fer canviar molt el temps previst! Així doncs, a seguir la previsió dia a dia.

Ara per ara, demà al vespre podríem tenir alguns plugims, fins al matí de dissabte i diumenge, pluges moderades al Pirineu occidental! Ho detallem:

 

 

 

 

 

Divendres 13 de setembre: Durant la matinada i matí el temps serà estable, amb domini del sol i alguns núvols prims. A la tarda la nuvolositat serà més abundant, però de precipitacions ben poques! Algunes gotes o plugims en qualsevol indret del Pirineu i Prepirineu. 
Demà el matí començarà fresc, però al migdia tornarem a tenir caloreta estiuenca. Vent poc destacable, agafant força durant la tarda del sud.

Dissabte 14 de setembre: El temps serà tardorenc,  plugims durant la matinada a molts sectors, poca quantitat, i nuvolositat abundant a molts indrets del Pirineu, però amb ben poques precipitacions. Potser els ruixats a partir de la tarda, es podran presentar en zones exposades al sud de la Ribagorça, Pallars i Aran. Baixa la temperatura per la manca de llum solar i el vent del sud serà fort en cotes altes. 

Diumenge 15 de setembre: El dia serà apagadot! Força núvols, boires i plugims intermitents al llarg de tota la jornada (ara plourà una mica, ara ja no), que molt probablement amb els mapes actuals, es reforçaran en fer-se fosc i podrà ploure a totes les comarques moderadament fins al matí de dilluns. Algunes tempestes. Temperatura similar al dissabte i vent del sud fort!!

Tendència pels pròxims dies:
Amb els mapes actuals, les tronades durant les tardes de la setmana entrant, seran les protagonistes! Ja acabarem de veure com de fortes i extenses, però tornarem a tenir una situació similar a la setmana passada, amb llocs on veuran ploure de valent i altres que amb prou feines 3 gotes. HO SEGUIREM!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats nostre, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »