PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 16 i 17 de setembre – Setmana plujosa!

Mapes molt bons per veure força pluja durant tota la setmana de forma general a tot el Pirineu i Prepirineu! Esperem que aquesta vegada l’encertin, darrerament fallen més que una escopeta de fira, però la configuració és bona i entre dimecres i divendres les tempestes podran ser abundants i el cap de setmana ens podria afectar un front molt actiu! Ho detallem:

 

 

 

 

Dilluns 16 de setembre: Dia inestable, tot i que ara per ara sembla que tindrem poques precipitacions. Matí força variable, amb força núvols i potser alguns plugims (de fang) i creixement de nuvolades que a la tarda podran deixar alguns ruixats o tronades a qualsevol indret, tot i que tornem a insistir, sembla que no han de ser ni generals ni forts, tot i que a finals d’estiu, mai se sap!
Vent del sud moderat a cotes altes i quan tinguem estones de sol, ambient càlid!

Dimarts 17 de setembre: Possiblement la jornada més estable de la setmana. Matí de sol o cel variable i nuvolades que a la tarda seran protagonistes i podrien donar algun ruixat puntual, més probable al Pirineu axial i vessant nord. 
Temperatura càlida al migdia i vents encalmats.

Tendència pels pròxims dies: A partir de dimecres i fins divendres, matins estables, amb cel mig ennuvolat i tardes amb tempestes, abundants, fortes i generals, haurem d’estar molt pendents de les seves possibles conseqüències, donat que pinten que podran ser perilloses. Dissabte pas d’un front actiu amb pluges abundants (s’haurà de confirmar) i el diumenge, que encara no acabaria de fer net!  HO SEGUIREM!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats nostre, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »