BASES

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Bases de Concurs

PRESENTACIÓ

Coincidint amb l’espectacle cromàtic de la tardor als paisatges Pirineu, Meteopirineus Catalans organitza el primer Concurs de fotografia digital de la serralada pirinenca a la xarxa social de fotografia mòbil Instagram. Aquest concurs va adreçat d’una manera especial als usuaris i amics dels comptes Meteopirineus Catalans a les xarxes socials (#meteopirineuscatalans i @meteopirineuscatalans). L’objectiu d´aquest concurs és promoure els valors i la bellesa dels paisatges Pirineu durant el canvi de coloració de la vegetació de tardor, així com el gaudi de les vivències i moments que els visitants hagin capturat amb els seus mòbils durant aquest període.

BASES REGULADORES

 1. Objecte. L’objecte d’aquestes bases és regular la concessió del premi del I Concurs de Fotografia digital del Pirineu a la xarxa social Instagram de Meteopirineus Catalans.
 2. Modalitat. Els premis s’estableixen en una sola modalitat: “Fotografia de la tardor al Pirineu”
 3. Participació.
 4. Pot participar qualsevol persona excepte el personal vinculat administrativament a Meteopirineus Catalans.
 5. Cal ser seguidor del compte Instagram @meteopirineuscatalans i tenir un perfil públic, de manera que no es consideraran vàlids els usuaris privats d’Instagram.
 6. Terminis i condicions.
 7. Les fotografies han d’estar fetes amb un dispositiu mòbils: telèfon mòbil o tauleta.
 8. Les fotografies s’hauran de publicar a la xarxa social Instagram entre el 14 i el 18 d’octubre del 2019.
 9. Les fotografies han d’estar realitzades dins l’àmbit territorial del Pirineu i el seu entorn.
 10. Les fotografies han d’incloure les etiquetes #visitpirineus, #meteopirineutardor i #meteopirineuscatalans.
 11. Cal fer constar a cada fotografia el nom de l’indret des d’on s’ha fet.
 12. El màxim de fotografies admeses per autor serà de quatre. En cas d’etiquetar més de quatre fotografies només es comptabilitzaran les quatre primeres.
 13. Les fotografies han de ser inèdites, és a dir, no han d’haver estat mai premiades en cap altre concurs.
 14. Només s’admetran les fotografies de detall (fulles, fruits, bolets, etc) que corresponguin a espècies autòctones del Pirineu.
 15. No es poden realitzar fotografies que posin en perill la flora o la fauna o puguin molestar o inquietar-la, per aquesta raó no s’admetran fotografies de plantes arrencades ni de caus ni nius amb cries. Cal recordar que les activitats fotogràfiques als entorns naturals estan subjectes al Decret 148/1992, de 9 de juny, pel qual es regulen les activitats fotogràfiques, científiques i esportives que poden afectar la fauna salvatge.
 16. Meteopirineus Catalans es reserva el dret de publicar les imatges guanyadores en els catàlegs i cartells de promoció del concurs de fotografia digital o als mitjans que ho sol·liciten amb l’objectiu de donar notícia del concurs o de promoure’l. A totes les fotografies que es publiquin constarà el nom o el nom d’usuari de l’autor/a.
 17. Composició del jurat. El jurat dels premis estarà format per tres persones relacionades amb el món de la natura i el paisatge, de la fotografia i de l’empresa Meteopirineus Catalans. Així doncs, el jurat estarà format per: Albert de Gràcia (MeteoPirineus), Maria Faura (Turisme Cerdanya) i Pepa Cecília (Turisme Pallars Sobirà).
 18. Elements de valoració. Els elements generals de valoració que es tindran en compte seran l’originalitat i la qualitat artística de les fotografies.
 19. Veredicte. El veredicte del jurat es farà públic el dia 21 d’octubre de 2019 mitjançant la pàgina web i xarxes socials de Meteopirineus Catalans, així doncs, Facebook i Instagram. L’autor de la foto guanyadora es podrà posar en contacte amb l’organització del concurs mitjançant el correu info@meteopirineuscatalans.com. El jurat es reserva la facultat de resoldre qualsevol aspecte no previst en aquestes bases, essent el veredicte del jurat inapel·lable.
 20. Premi. En aquesta edició, comptem amb la col·laboració de l’Hotel Mas d’en Roqueta AD i la Formatgeria l’Abadessa:

El guanyador tindrà l’oportunitat de gaudir un cap de setmana per a 2 persones a l’Hotel Mas d’en Roqueta AD.

El segon premi, guanyarà una visita degustació a la Formatgeria l’Abadessa.

 1. Recomanacions. A l’hora de planificar les vostres fotografies, podeu consultar informació de “Colors de Tardor” als diferents articles que penjarem a la web de Meteopirineus Catalans on hi trobareu propostes de diferents racons on la tardor és més espectacular, així com les dates més adients per visitar cadascun d’aquests indrets. Recomanem que accediu als espais naturals preferentment a peu, utilitzant la xarxa de senders senyalitzats dels parcs. Alternativament s’hi pot accedir amb BTT, cavall o vehicle motoritzat, per les vies adaptades a aquestes modalitats.
 2. Acceptació de les bases. La participació en aquest concurs comporta l’acceptació d´aquestes bases. El jurat resoldrà qualsevol dubte sobre la seva interpretació.

 

Tradueix »