BASES

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Bases dels sorteigs Meteopirineus

PRESENTACIÓ

Cada setmana, Meteopirineus Catalans, realitza un sorteig per tal de poder proposar als seus seguidors la opció de guanyar una de les experiències o paquets que oferim, per fomentar la visita als Pirineus i comarques pertinents. Aquests sorteigs van adreçats d’una manera especial als usuaris i amics dels comptes Meteopirineus Catalans a les xarxes socials -Facebook i Instagram- (#meteopirineuscatalans i @meteopirineuscatalans).

BASES REGULADORES

 1. Objecte. L’objecte d’aquestes bases és regular la concessió dels premis dels sorteigs setmenals de la xarxa social Instagram i Facebook de Meteopirineus Catalans.
 2. Participació.
 3. Pot participar qualsevol persona excepte el personal vinculat administrativament a l’empresa Meteopirineus Catalans.
 4. Cal ser seguidor del compte Instagram @meteopirineuscatalans o Facebook (www.facebook.com/meteopirineus).
 5. Terminis i condicions.
 6. Els comentaris on s’etiqueta la persona amb qui compartir l’experiència o regal s’han de fer entre dilluns i dijous de cada setmana, segons el sorteig pertinent.
 7. Cal seguir el compte de Meteopirineus Catalans tant a l’Instagram com al Facebook.
 8. No hi ha màxim de persones a mencionar en cada publicació de sorteig.
 9. Composició del jurat. Per tal de poder determinar el guanyador/a, és fa servir la web (http://www.numeroalazar.com.ar/) on es posa el número màxim de comentaris entre Instagram i Facebook, i segons el nombre que surti, sabem qui és el comentari guanyador.
 10. Veredicte. El veredicte es fa públic cada divendres al matí, segons la setmana corresponent al sorteig que està publicat. Es fa mitjançant la pàgina web i xarxes socials de Meteopirineus Catalans, així doncs, Facebook i Instagram. L’autor del comentari guanyador es podrà posar en contacte amb l’organització del concurs mitjançant el correu privat de les xxss o meteopirineuscatalans@gmail.com. El jurat es reserva la facultat de resoldre qualsevol aspecte no previst en aquestes bases, essent el veredicte del jurat inapel·lable.
 11. Premi. Cada setmana hi ha un premi diferent, segons l’ordre que hi hagi establert en el calendari de sorteigs de la web de Meteopirineus Catalans.

7. Acceptació de les bases. La participació en aquests sorteigs comporta l’acceptació d´aquestes bases. El jurat resoldrà qualsevol dubte sob

 

Tradueix »