PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 18 i 19 de setembre – Traca de tempestes! S’obre l’aixeta!

Molt pendents de les fortes tempestes de les tardes de dimecres, dijous i divendres! Podran ser extenses i fortes o molt fortes! Precaució rius, torrents, i podran venir acompanyades de calamarsades i ventades!

Dissabte, front actiu, amb pluja abundant i generosa a tot el Pirineu! Per fi sembla que una situació amb cara i ulls de pluja GENERAL, com feia setmanes que no teníem!

 

 

 

 

Dimecres 18 de setembre: Ja el matí serà més inestable que els dies anteriors, amb nuvolades i alguns primers ruixats dispersos a qualsevol indret! A la tarda loteria amb les tempestes, zones inundades i zones amb tres o cap gota! En general però, podrà ploure a gran part del Pirineu i com hem comentat, localment podrà fer-ho amb excés, precaució!!
Temperatura força més fresca que dimarts per manca de sol. Vent poc destacable, tot i que en moment de tempesta podrà ser fort!

Dijous 19 de setembre: Segurament matí tranquil, esperant que al migdia ja les nuvolades deixin els primers ruixats i tempestes, que seran forts i abundants a la tarda a moltes zones! Novament jornada per tenir precaució!! Més fresca i vents poc destacables, tret de moment de tronada. 

Tendència pels pròxims dies: Divendres temps idèntic a les dues jornades anteriors, amb fortes tempestes de tarda i seguirem d’aprop el front de dissabte, que de moment es presenta actiu, amb pluja abundant d’anar fent tota la jornada i a totes les comarques! Diumenge encara temps mogut i força més fred! HO SEGUIREM!!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats nostre, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »