PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 20, 21 i 22 de setembre – PLOGUDA ABUNDANT!

Continuem amb previsió de pluges abundants pels pròxims dies! Tot i que empiparan pel cap de setmana, serà una situació molt beneficiosa i per fi, després de tantes setmanes de sequera generalitzada (només cal veure l’estat dels embassaments), podrem regar com toca tot el Pirineu! 

Divendres tempestes, dissabte pluja d’anar fent abundant i diumenge pas del front fred, amb nous ruixats i baixada de la temperatura i la cota de neu!! Ho expliquem:

 

 

 

 

Divendres 20 de setembre: Jornada molt similar a la de dijous, amb un matí amb grans clarianes, boires en zones on hagi plogut la tarda anterior i nuvolades que ràpidament aniran a més i deixaran nous ruixats i tempestes a qualsevol indret del Pirineu i Prepirineu. Atenció, novament podran ser fortes o molt fortes puntualment, amb calamarsades i ventades. Llocs on plourà molt i altres 4 gotes. Vent de direcció variable i poc destacable. Caloreta al migdia i matí fresc.

Dissabte 21 de setembre: Situació que feia setmanes que no vivíem! Pas d’un front que deixarà pluja d’anar fent durant bona part de la jornada i a tot el Pirineu i Prepirineu, més continuada durant el matí. Els acumulats de pluja puntualment podran ser importants en tot l’episodi, i la regada serà generalitzada. Situació de forts vent del sud, especialment en cotes altes. Fresca, tot i que no farà prou fred per a veure nevar ni als cims. 

Diumenge 22 de setembre: El temps es vol tranquil·litzar més, tot i quedarà un dia inestable. Matí amb força núvols i segons els mapes actuals, les pluges a mig matí començaran al Pirineu occidental i durant la resta del dia podran arribar a qualsevol indret del Pirineu i Prepirineu, puntualment intenses i amb tempesta. Baixada clara de la temperatura, vent del nord i cota de neu que baixarà fins als 2500m. 

Tendència pels pròxims dies: Molt probablement el temps es voldrà estabilitzar de cara a la setmana vinent, almenys durant l’inici de setmana, després les previsions, ballen molt, així que com sempre, caldrà seguir-ho!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats nostre, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »