PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 23 i 24 de setembre – Molts núvols i poques pluges.

Ja estem a la tardor astronòmica!!!!! 

Estiu meteorològicament parlant dolent, poques pluges, poques tempestes i massa calorades!! I realment, mapes que han fallat moltes vegades, sense anar lluny, la situació d’aquest cap de setmana ha estat molt més descafeïnada del que TOTS els mapes indicaven.. Ha plogut, però més aviat poc.

Setmana amb força núvols, però de precipitacions ben poques i temperatura típica de setembre. Dies de bonança i per gaudir de la muntanya. Ho expliquem:

 

 

 

 

Dilluns 23 setembre: Durant la matinada no es descarten els darrers ruixats al vessant nord del Pirineu. Resta de la jornada sense precipitacions, grans clarianes a gran part del Pirineu i Prepirineu i restes de núvols i boires al vessant nord (Vall d’Aran) i Pirineu més oriental. Temperatura una mica més càlida que diumenge, amb ambient agradable. Vent del sud moderat.

Dimarts 24 de setembre: Situació estable, amb un matí dominat pel sol i durant la tarda més nuvolades, fins i tot amb alguns plugims a última hora, en zones del vessant nord del Pirineu (Vall d’Aran, extrem nord del Pallas Sobirà i d’Andorra). Vent del sud més reforçat i temperatura que s’enfilarà de valent, amb caloreta al migdia. 

Tendència pels pròxims dies: Dimecres amb molts núvols, però de precipitacions, ben poques. La resta de la setmana continuarem amb núvols i clarianes, poques precipitacions (alguns ruixats puntuals de tarda que ja detallarem) i amb temperatura de principi de tardor.

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats nostre, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »