PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 25 i 26 de setembre – Dimecres amb alguns ruixats!

Temps amb poques complicacions, tot i que el pas d’un frontet demà, portarà pluges al vessant nord del Pirineu i alguns trons cap al Pirineu més oriental! 

La resta de la setmana continuarem amb força núvols al cel, però amb poques precipitacions. Ho expliquem:

 

 

 

 

Dimecres 25 setembre: Durant la matinada podrà ploure feblement al vessant nord del Pirineu . Començarà el dia amb pluges en el sector mencionat, i les nuvolades aniran a més a la resta del Pirineu i fins i tot entre migdia i la tarda, tindrem ruixats i tempestes al Ripollès, Garrotxa, Alt Empordà i zones pròximes. La temperatura baixarà respecte dimarts. Vent girant cap al Nw. 

Dijous 26 de setembre: Sembla que el temps s’estabilitza més i tindrem restes de plugims durant la matinada al vessant nord del Pirineu, i en aquest sector la resta del dia hi haurà molts núvols i boires, però sense precipitacions. A la resta del Pirineu, domini de les grans clarianes i sense pluges.

Tendència pels pròxims dies: Divendres estable, tot i que dissabte tindrem molts més núvols i alguns ruixats al Pirineu oriental, diumenge retorn del domini del sol.

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats nostre, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »