PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 27, 28 i 29 de setembre – Cap de setmana mig mig

Quina segona meitat de setembre més ensopida! Estem sota els efectes de l’anticicló i els fronts i borrasques no ens poden afectar directament… Dissabte ens frega un front que portarà alguns núvols i alguns ruixadets puntuals, però en general, un cap de setmana aprofitable per gaudir dels primers colors de tardor. Ho expliquem:

 

 

 

 

Divendres 27 de setembre: Fins a mitja tarda el sol serà el protagonista del temps. Al vespre els núvols aniran a més i a últimes hores del dia no es descarta que els núvols siguin els protagonistes a la Vall d’Aran i zones pròximes, amb alguns plugims en aquest indret. A la resta més núvols, però sense pluja. La temperatura similar a la de dijous. Vent girant cap al Nw. 

Dissabte 28 de setembre: Muchas nubes, pero pocas nueces. Dia tapadot, amb alguns ruixats, especialment al matí al Ripollès, Garrotxa, vall d’Aran i zones properes a les zones citades. A la resta moltes més estones de sol (o fins i tot un bon sol) i no s’esperen pluges. La temperatura baixarà una mica respecte a divendres, però continuarà fent caloreta. Vent de tramuntana moderada. 

Diumenge 29 de setembre: Matí amb alguna resta de núvols, però el sol serà protagonista. Més caloreta i vent en calma.

Tendència pels pròxims dies: De moment, poc moviment, un petit front de cara al proper dimarts, i parem de comptar!! Haurem d’esperar que arribi el moviment!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats nostre, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »