PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 30 de setembre i 1 d’octubre – Continua l’estiuet de Sant Miquel!

Com ja hem viscut els darrers dies, continuarà el temps dominat per l’anticicló durant bona part de la setmana vinent. La temperatura continuarà sent alta en aquest característic estiuet de Sant Miquel, típic de finals de setembre. Ho expliquem:

 

 

 

 

Diññuns 30 de setembre: Domini dels sol, tota la jornada al Pirineu amb algunes boires matinals a les valls. No s’esperen precipitacions, amb vents febles. La temperatura continuarà càlida al migdia. 

Dimarts 1 d’octubre: Arriben els petits canvis d’aquesta setmana, amb l’entrada d’un front que es notarà a partir de la tarda. Dia estable a tot el Pirineu, però a partir de la tarda els núvols augmentaran i a últimes hores del dia ja podrà ploure al vessant N. A la resta, no s’esperen precipitacions, tot i que cap a les últimes hores, el Ripollès i Berguedà, o zones pròximes, podrien tenir algun ruixat. Les temperatures baixen en picat, amb el vent reforçat del mestral.

Tendència pels pròxims dies: Dimecres serà el dia més inestable, amb precipitacions al vessant N del Pirineu moderades, i algun ruixat fins al migdia, afectant Prepirineu i Pirineu Oriental. A partir del dijous, recuperem la estabilitat, recuperant les temperatures al migdia!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats nostre, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »