PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 2 i 3 d’octubre – Refrescada transitòria, a l’espera d’una possible entrada freda

El pas del front entre el vespre de dimarts i el matí de dimecres, portarà algunes pluges al Pirineu oriental i vessant nord pirinenc, i a la resta només notarem una refrescada, que dijous ja haurà marxat, amb un nou ascens de temperatura.

Tot i això, després d’un cap de setmana d’estiuet al migdia (nits fresques), la setmana vinent la majoria de mapes indiquen la primera gran refrescada de la tardor.. Certament, ja tenim ganes d’una mica de moviment! Ho expliquem:

 

 

 

 

Dimecres 2 d’octubre:  A la matinada encara tindrem alguns ruixats o tempestes a molts indrets del Pirineu Axial, vessant nord del Pirineu, i sector oriental del Pirineu. En canvi gran part del vessant sud i Prepirineu occidental, no arribaran les precipitacions. Aquestes continuaran febles fins al migdia al vessant nord i a la tarda, ja no plourà enlloc de la serralada. La temperatura caurà en picat i l’ambient serà de tardor. Vent fort de mestral i cota de neu baixant a 2200m. 

Dijous 3 d’octubre: El front de dimecres serà història i el sol tornarà a ser el protagonista. Després d’un matí ben fred, la temperatura al migdia tornarà a ser càlida. El vent anirà perdent intensitat. 

Tendència pels pròxims dies: Divendres i el cap de setmana serà estable, amb domini del sol, núvols poc importants i absència de precipitacions. 
Pendents de la setmana vinent, quan les entrades de nord tindran ganes de visitar-nos amb una notable caiguda de temperatura (faria un bon fred) i la neu podria ser protagonista al vessant nord del Pirineu! En tot cas, a esperar que els mapes ho confirmin, que enguany estem massa acostumats a tenir caramels que finalment no arriben, hehe. 

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats nostre, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »