PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 4, 5 i 6 d’octubre – Cap de setmana de bonança

Qui deia que sempre fa mal temps els cap de setmana? Portem una bona pila amb temps estable!

De moment poques novetats, cap de setmana amb matins frescos o freds a alta muntanya, domini del sol amb alguns núvols i a tot estirar, alguns ruixats en acabar diumenge. A veure si es confirmen els canvis per la setmana vinent..  Ho expliquem:

 

 

 

 

Divendres 4 d’octubre:  El sol serà el protagonista un dia més aquesta tardor al Pirineu. A la tarda els núvols es faran més abundants al  vessant nord del Pirineu, on no es descarta algun plugim a última hora. La temperatura es mantindrà fresca al matí i molt agradable al migdia. Vents febles, més reforçats durant la tarda a cotes altes. 

Dissabte 5 d’octubre: Els núvols, especialment baixos, es faran més abundants al Pirineu i Prepirineu oriental i continuaran al vessant nord del Pirineu. Difícilment amb precipitacions! A la resta del Pirineu domini del sol. Fresca o fred nocturn i caloreta al migdia, tot i que baixaran un parell de graus respecte a divendres. Al Pirineu occidental el vent de mestral bufarà amb força, a l’oriental serà més feble i del SE. 

Diumenge 6 d’octubre: Núvols abundants al Pirineu oriental i sense descartar algun ruixat durant la matinada. Boires a muntanya en aquest sector. La resta de la jornada serà variable, amb més sol al sector del Prepirineu occidental (Montsec) i més núvol com més al nord i est. Precipitacions poques, potser alguns ruixats al vespre de manera puntual. Temperatura similar al dissabte, potser baixant una mica més les màximes. 

Tendència pels pròxims dies: Continuarem pendents de la setmana vinent, on alguns mapes continuen insistint amb entrades de nord, amb més fred i algunes nevades… En tot cas, a esperar que els mapes ho confirmin, que enguany estem massa acostumats a tenir caramels que finalment no arriben, hehe. 

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats nostre, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »